110-jarig bestaan Heracles!

Heracles bestaat op 3 mei 2013 110 jaar en viert dat groots op vrijdag 10 mei 2013  met een fantastische jubileumdag. Hiermee wil de club al haar supporters, sponsors, spelers en oud-spelers bedanken voor jaren trouwe steun en vertrouwen in de club.Het wordt een groots evenement waarbij de hele regio welkom is!

In de middag zijn er tal van activiteiten voor kinderen. In de avond wordt het Polman Stadion voor de gelegenheid omgetoverd tot een waar muziekstadion. De poorten gaan open om 18.00. Het muzikale avondprogramma begint om 19.00 uur met de lokale muzikale opwarming van Harry Tienstra, Johnny Bolk, Heeren van Almelo en Non-Food Rock uut de Buurt.

Vanaf 20.30 zorgen onder andere Waylon, Jannes, de gebroeders Ko en de 3Baritons (Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker) voor een muzikale sfeer die nooit zal worden vergeten. Middels een visuele historische omlijsting krijgt u beelden te zien van de mijlpalen uit het verleden. Voor de afterparty is Sander Kleinenberg vastgelegd. De bekende club-DJ met Almelose roots speelt in New York, op Ibiza, maar ook graag in Almelo. Sander Kleinenberg sluit de avond af met een anderhalf uur durende DJ-set, nadat om 23.30 een spectaculair vuurwerk aan het publiek is getoond.

Om de club in grote getale een warm hart onder de riem te steken vragen wij u allen in zwart-wit het evenement te bezoeken. U, jij en ik, wij zijn Heracles, al 110 jaar lang! Voor meer informatie (o.a. kaartverkoop voor 10 euro p.s.) kijk op http://www.heracles.nl

Advertentie

Reacties zijn niet mogelijk.

%d bloggers liken dit: