Supportersavond Heracles

In navolging op eerdere succesvolle edities, organiseert Heracles Almelo eind deze maand opnieuw een supportersavond voor alle Heraclieden. Voorzitter Jan Smit, algemeen directeur Nico-Jan Hoogma en bestuursleden Hans Golbach (supporterszaken) en Hans Bredewoud (financiële zaken) zijn op woensdag 28 september in het supporterscafé van Hart voor Heracles aanwezig om vragen te beantwoorden van supporters van onze club. Voor deze locatie is gekozen in samenspraak met alle supportersverenigingen van de club.

Supporters kunnen de afvaardiging van de clubleiding deze avond alle vragen stellen. Wij stellen het zeer op prijs als je je vraag al van tevoren instuurt per mail naar supporters@heracles.nl. Ook op de supportersavond zelf is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Al je vragen zullen worden beantwoord.

De supportersavond vindt plaats op woensdag 28 september aanstaande om 19.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur. Alle supporters zijn welkom om de avond bij te wonen, lid van een supportersvereniging of niet. Entree is gratis.

De clubleiding is nieuwsgierig naar jullie vragen.

Advertentie

Reacties zijn niet mogelijk.

%d bloggers liken dit: