Word lid

Voor €15,- per jaar kunt u lid worden van Black White Army Vriezenveen! U hoeft alleen maar alle onderstaande informatie (per lid) in het digitale formulier in te vullen. Simpel en makkelijk!

De aanmelding wordt vervolgens naar ons verzonden. U krijgt binnen een week informatie via de email hoe u aan de contributieverplichting kunt voldoen. U komt eerst op de aanmeldingslijst en op het moment dat wij de contributie hebben ontvangen volgt een bevestiging en bent u officieel lid.

Het lidmaatschap loopt tot en met december 2020. Verlengen van het lidmaatschap gaat geheel automatisch (tot schriftelijke wederopzegging, minimaal 1 maand voor het einde van het lidmaatschapsjaar).

Mocht u meer vragen hebben, neem dan contact op via info@bwavriezenveen.nl. Zo niet, vul dan snel het onderstaande formulier in! Alle gegevens zijn verplicht voor het afronden van de (voor)inschrijving. Per e-mail volgt binnen enkele dagen informatie met betrekking tot het definitief maken van de inschrijving . Inschrijvingen dienen per persoon plaats te vinden.

Advertentie

%d bloggers liken dit: