Sponsoren

 Black-White Army Vriezenveen heeft de volgende sponsoren

Logo-RivaEvents

RIVA Events: Als jong evenementenbureau organiseren zij al grote evenementen en feesten in de regio. Deze ervaring en voortdurende innovatie zorgt voor unieke en onvergetelijke evenementen.

Logo-tifonl

TIFO.NL: Tifo is het vertrouwde adres voor gebreide promo producten. Naast de jarenlange ervaring en het vakmanschap beschikt Tifo over de modernste industriële breimachines voor (desnoods) spoedlevering van gebreide sjaals en andere fanartikelen.

 Simo

SIMO Projectrealisatie: Waar standaard niet voldoende is en specialisme om de hoek komt kijken, is Simo Projectrealisatie de perfecte partner. Zij zijn uw partner voor een enkele oplossing of een totaal concept op gebied van glasmontage, montage en interieurbouw. http://www.simoprojectrealisatie.nl

 

Ook sponsor worden?

Supportersvereniging Black-White Army Vriezenveen is op zoek naar sponsoren voor de vereniging. Er zijn diverse mogelijkheden hoe u BWA Vriezenveen kunt ondersteunen! Wilt u een financiële bijdrage leveren of de vereniging op andere wijze ondersteunen? Neem dan contact met ons op via info@bwavriezenveen.nl

Alle sponsoren krijgen een vermelding (eventueel in combinatie met het logo van uw onderneming) op de website en gratis deelname aan bepaalde activiteiten van BWA Vriezenveen.

mail naar info@bwavriezenveen.nl

Advertentie

%d bloggers liken dit: